Langlo Inspirasjon | Utnytt plassen du har enda smartere!

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO
Vi tegner garderobe på dine mål!

Utnytt plassen du har enda smartere!

Den lyse årstiden er over oss og du kjenner kanskje på lysten til å freshe opp hjemme og slippe lyset inn? La deg inspirere av Langlos naturlige overflater og gjør plass til naturen hjemme. Gjenskap den roen du finner ute i det fri og gi rommet din egen vri med friske perspektiver og nye begynnelser.

Trenger du et nytt hjemmeprosjekt?

Kom i gang med et nytt hjemmeprosjekt denne våren. Langlo byr på garderobeløsninger og innredning med funksjon, form og karakter. En Langlo-garderobe er produsert slik at du kan gjøre monteringen selv og er tilpasset målene du sender inn. Hver garderobe leveres med et notat som henviser til QR-kode for monteringsveiledning. Slik går du frem:

1) Mål opp rommet ditt hjemme

https://www.langlo.no/garderob...

2) Velg overflate, modell og visualiser prosjektet i tegneprogrammet vårt

https://www.langlo.no/tegnepro...

3) Finn din nærmeste byggvareforhandler og legg inn bestilling

https://www.langlo.no/kundesen...

4) Få varene levert på døra og sett i gang

https://www.langlo.no/kundesen...


Kom i gang med et nytt hjemmeprosjekt denne våren!

Visualiser prosjektet ditt før du starter

Har du prøvd tegneprogrammet vårt ennå? Med Langlo designer har du en unik mulighet til å tegne og visualisere prosjektet ditt før du starter. Her kan du også legge inn direkte bestilling til din nærmeste byggvareforhandler og få varene levert rett på døra. Det beste er at du kan velge utseende og sette sammen løsningen selv.

Walk-IN garderobe eller oppbevaringssystem til vaskerommet? Tre- eller aluminiumsomramming? Hvit eller svart innredning? Vi vet at valgmulighetene kan være overveldende. Derfor står våre garderobeplanleggere klare med gode råd om hvordan vi kan skreddersy en løsning som passer perfekt inn hjemme hos deg. Enten du trenger smarte oppbevaringsløsninger i gangen, på soverommet eller andre steder i hjemmet; Langlo tilbyr et bredt utvalg av skyvedørsfronter og garderobeinnredning som er tilpasset din romløsning på millimeteren.

Design din egen drømmegarderobe her!

https://www.langlo.no/tegneprogram

▬▬▬

PS: Langlo designer er foreløpig kun kompatibel med Windows, men er du en Apple-bruker (eller ikke vil tegne selv) så kan du sende oss målene dine på Messenger, så tegner vi garderobeløsning for deg.


Topaz i sortmalt eik
Langlo Topaz; to dører med hel fylling i sortmalt eik

Et århundre med nyskapning!

Vårt forbilde Peder K. Langlo startet sin møbelfabrikk på Stranda for over hundre år siden og har revolusjonert norsk møbelindustri flere ganger i sin tid. Historien begynner hjemme på gården med produksjon av platemøbler og treutskjæringer, og springer i dag ut i en selvstendig produksjonslinje med innovative og kvalitetsbevisste garderobeløsninger som leveres over hele landet. Inspirert av linjene i naturen vi omgir oss med skaper vi liv og tekstur til det moderne hjemmet med oppbevaringsløsninger av høy kvalitet. De siste fire tiårene har vi foredlet og videreutviklet skyvedørskonseptet slik at du kan utnytte plassen din bedre, samtidig som du gir nye stemninger og impulser til rommet. Mantraet til Peder lever fortsatt videre; - Alltid skreddersydd etter kundens ønske og behov.

Langlo Topaz, 3 dører med 4 like felt. Omramming i Hvit NCS S 0500 N, felt/fylling i Lakkert eik med liggende finér-retning. Tresporsløsning i topp- og bunnskinne.
Topaz: Tre dører med fire like felt. Omramming i Hvit NCS0500 N, felt/​fylling i Lakkert eik med liggende finer retning. Tresporsløsning i topp- og bunnskinne.

Et personlig hjem

Det fineste er når møbler ser ut som de er laget spesielt for plassen de står. Dette skaper et rom som er uttrykksfullt, sammenhengende og delikat. Vi ønsker å hjelpe deg og uttrykke identiteten din med vår tilpasningsbare kolleksjon av garderobeløsninger. En løsning som verdsetter effektivitet og funksjon som overordnede prinsipper og gir deg en enklere hverdag. Vår helhetlige tilnærming til utvikling av produktene gir et koordinert utseende der design, farger og materialer alltid passer sammen. For oss handler det om å bistå med å skape et personlig hjem som passer smaken, budsjettet og livsstilen din.

Topazdører i sortmalt eik