Langlo Inspirasjon | Er du med på ryddebølgen?

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO

Er du med på ryddebølgen?

Et ryddig hjem gir en følelse av energi, overskudd og harmoni. Langlo tilbyr hjelp fra planleggingen av garderobeskapet til selve monteringen. «DIY», – gjør det selv – har aldri før vært enklere med et helt serviceteam i ryggen.

Langlo er med deg på reisen fra skisse til levering, enten du er interessert i en standard løsning eller et unikt uttrykk

Fire modeller, ni nye fronter!

Skyvedørene fra Langlo kommer i fire ulike modeller; Topaz, Safir, Titan og Retro. Modellene har forskjellige egenskaper som gjør at du kan velge den typen skyvedør som passer akkurat til ditt hjem. – Nå har Langlo lansert en fargerik kolleksjon i ni nye fronter. Flere finner glede i å sette mer farge på tilværelsen, spesielt etter tunge år med pandemi. De ni nye fyllingene gir skyvedørene en innbydende, moderne, lys og stimulerende følelse. Velg mellom Volcanic Black, Crystal White, Light Grey XT, Cashmere, Horizon, Powder, Cuba Libre, Dark Mountain Eik eller hvittonet Eikefinèr. Hvilken er din favoritt?

Med i den nye kolleksjonen har vi også XT-overflaten, som står for XTreme Matt, og har blitt veldig populær! XT gir en lavreflekterende og flott overflate med slitesterk tekstur som er motstandsdyktig mot fingeravtrykk. NB: XT blir kun levert i frontene; Volcanic Black, Crystal White og Light Grey. Anbefales!

Slipp høsten inn med Langlos nye skyvedørsfronter🍁Her vist i den lyse, varme og innbydende overflaten Cashmere

Høstkampanje hos våre forhandlere

Gjør et kupp på garderobe, innredning eller walkin hos våre forhandlere i høst. Velg blant både nyheter og klassikere i forhandler kolleksjonen, og sett sammen din personlige favoritt løsning med smarte funksjoner. Oppsøk din nærmeste byggevare forhandler innen og få hjelp til å tegne opp garderobeløsning akkurat slik du ønsker den. Du finner oss fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør.

https://www.langlo.no/kundesenter/forhandler

Pakk ned sommeren og møt høsten med smart oppbevaring🏠

Tegn din egen drømmegarderobe

Det er inspirerende, utfordrende og ikke minst gøy å visualisere et prosjekt før man starter. Å tegne sin egen drømmegarderobe i tegneprogrammet Langlo Designer gir en følelse av eierskap og mestring. Når alle mål og tegninger er laget, er det bare å legge inn bestilling hos byggevareforhandler direkte i programmet.

Å velge riktig garderobeløsning kan være en utfordring for noen. Valgmulighetene er mange, derfor kan det være hensiktsmessig å søke hjelp tidlig i prosessen. Våre garderobeplanleggere hjelper deg gjerne med forslag til løsning, helt kostnadsfritt. Langlo er med deg hele veien fra skisse til leveranse, enten du er interessert i en standard løsning eller et helt unikt uttrykk.

Langlo er 104 år og landets hovedleverandør av norskproduserte garderober. De har foredlet og videreutviklet skyvedørskonseptet for å kunne levere det beste innen garderobe og innredning i møbelkvalitet. Som en tradisjonsbærer i norsk møbelindustri med et århundre av innovasjon og entreprenørskap bak oss, er vi stolte over å produsere garderobeløsninger som blir levert over hele landet uten å gå på akkord med våre forfedres mantra; – alltid skreddersydd etter folkets ønske og behov.

Enkle og smarte løsninger kan forandre et rom totalt. Ved bruk av skyvedører fra Langlo som romdeler kan du tilrettelegge for et ekstra barnerom, hjemmekontor eller en rolig hobbyplass 👔

Balanse i hjemmet

En vott til femåringen mangler. Slips ligger slengt i ulike skuffer og i trappa er en haug med klær du ikke vet hvor du skal plassere. Høres det kjent ut? Å starte ettermiddagen med rydding etter en lang dag på jobb kan suge energien ut av de fleste. På samme måte som oksygenet og blodet flyter målbevisst i kroppen, er det herlig med et ryddig hjem der oversikt og livskraft sirkulerer mellom daglige omgivelser. Feng shui, heter det så populært, – de praktiske metodene for å styrke positiv energi og å skape skjønnhet i hjemmet.

Å faktisk vite hvor den andre votten er, nettopp fordi den har en fast plass, som alle klær, sko, belter og annet tilbehør har, – det føles som luksus. Å henge opp plaggene som lå i trappa i et flott garderobeskap som oser av eksklusivitet, er blitt en fornøyelig oppgave, og ja, ren luksus.

– En luksus alle kan få mulighet til å ha med garderobeløsningene og servicen fra Langlo.


10 tips til hvordan du kan holde det ryddig hjemme:

1. Skap deg et bilde av hvordan hjemmet ditt ser ut når det er ryddig. Sett deg et klart mål for hvordan du kan oppnå harmoni og orden i ditt eget hjem.

2. Lag en plan basert på behov og visjoner du og familien har for hjemmet. Lag et system som er enkelt og oversiktlig for dere.

3. Finn ut hvilket rom som er aller viktigst for familien å få kontroll på, og gjør deg ferdig med det rommet før du flytter deg videre til neste.

4. Finn en fast og logisk plass til alt i hjemmet.

5. Innse hvorfor det er bedre å bo i et rent og ryddig hus.

6. Sett av 15 minutter hver dag til opprydding. Effektiv opprydding i disse 15 minuttene vil frigjøre deg fra lengre storrengjøringer, som ofte er kaotiske og slitsomme.

7. Få bedre oversikt over hva du oppbevarer og heng opp mest mulig tøy. 
Utnytt høyden i garderoben med dobbelt oppheng og innredning helt til taket, mer gulvplass og større romfølelse.

8. Velg belysning i garderobeskapet og få bedre oversikt over eiendelene dine.

9. Sett av tid til gode ryddevaner og gi en oppgave til hvert familiemedlem.

10. Bli enig med de du bor sammen med om de ukentlige rutinene.

(Kilde: Langlo AS)