Langlo Inspirasjon | Synes du det er vanskelig å planlegge gode…

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO
Tegn og planlegg oppbevaringsløsninger til garderoberom, soverom, vaskerom og barnerom. Skyvedørsgarderobe med møbelinnredning.

Synes du det er vanskelig å planlegge gode oppbevaringsløsninger?

Hvor mye plass trenger man til ytterklær og sko? Hvordan løse plassering av garderobeskap til minsten” på soverommet? Vi i Langlo har i over 30 år videreutviklet garderobekonseptet vårt, med møbelinnredning og skyvedører i mange varianter og løsninger. Se hvor enkelt det kan gjøres!

Fra kaos til orden på få tastetrykk

I tegneprogrammet Langlo Designer kan du sitte hjemme i sofaen å planlegge, tegne og bestille din skyvedørsgarderobe direkte fra din PC.

Programmet gir deg muligheten til å tegne nøyaktig på millimeter i høyde og bredde, plassering i rom, tegne bare skyvedører eller innredning med skyvedører foran. Du kan også tegne garderoberom – skap din perfekte walk-in løsning.

Alltid oppdatert pris

Underveis i tegneprosessen oppdateres prisen. Setter du inn en skuffe i innredningen, oppdateres prisen, velger du annen bredde, høyde, eller endrer modell så oppdateres prisen.

Oppbevaringbenk med front i Langlo Safir.

Ved å kunne tegne nøyaktig hjelper programmet deg til å visualisere hvor mye plass du har tilgjengelig til for eksempel garderobeoppheng for yttertøy. Hvor mange skuffer og hyller du har plass til for klærne til «minsten», eller til leker som enkelt skal ryddes bort.

Smart – ikke sant?

Send bestilling

Tegningen kan lagres, ved å opprette et brukernavn og passord, for så å tegne videre ved en senere anledning, eller sende inn bestilling. Du kan også sende en forespørsel til din nærmeste forhandler for videre tegnehjelp eller bestilling. Ofte så har våre forhandlere kampanjer gående – send derfor en forespørsel, og be om tilbud tilbake.

Bildeutsnitt fra tegneprogrammet Langlo Designer