Langlo Inspirasjon | Skaper drømmegarderobene til norske hjem

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO

Skaper drømmegarderobene til norske hjem

Med mer tid i hjemmet for de fleste av oss, har nok ønsket om en oppgradering dukket opp hos mange. Hos garderobeprodusenten Langlo finner vi gode og unike løsninger, som ikke minst — dukker opp på døra fortere enn man skulle trodd.

For i hjertet av Sunnmøre, mellom dype fjorder og høye fjell finner du garderobeprodusenten Langlo som har laget møbler i over 100 år.

– Vi er veldig stolte over at vi produserer møblene og løsningene på egen fabrikk i Norge, og derfor kan levere helnorske produkter, forteller markedsarbeider Siri Melchior i Langlo.

For en original skyvedørsgarderobe fra Langlo har kvaliteter som gjør at den varer lenge, og er produsert på kundens mål og behov.

– Etter så mange år i bransjen så vet vi godt at kunder har forskjellige behov, og derfor tilpasser vi alle garderober etter kundens ønsker - slik at plassen kan utnyttes på best mulig måte, sier Melchior

Forbedret skyvedørsgarderoben

De siste 35 årene har Langlo foredlet og videreutviklet skyvedørskonseptet, fra gulv til tak, og fra vegg til vegg produseres dørene på skreddersøm.

– Vi har fire forskjellige skyvedørsmodeller, som med sine forskjellige egenskaper og valgmuligheter gjør at du kan velge den modellen som passer best til ditt hjem, sier Melchior.

Tidligere denne måneden kom produsenten også ut med en nyere og bedre versjon av sin toppmodell Langlo Topaz og bestselgeren Langlo Safir.

– Topaz kommer nå i bredere og høyere dører, som i praksis betyr færre dører og en gunstigere pris for kunden. Og Safir med sprosser kommer nå med en høyde på opptil 3 meter, sier Melchior.

Langlo Topaz i sortmalt eik

Design din egen garderobe

Med et eget tegneprogram kan man lett tegne og designe sin egen drømmegarderobe på nettsiden, slik at man får oppgitt en pris og så kan få garderoben levert hjem i løpet av kort tid.

– I og med at vi produserer garderobene selv i Norge, så har vi kort leveringstid og kunden har som oftest garderoben innen to uker, sier Melchior.
Den siste tiden har de stått ekstra på for kundene og for å vise at de er en produsent man kan stole på.

– Den siste måneden har vi faktisk klart å levere garderober på én uke også, sier Melchior.

Flexi innredning

La deg inspirere av gode løsninger

Men har dere tenkt på hvordan det ser ut på innsiden av garderobene?

Selvfølgelig har Langlo fokus på møbelinnredningen, smiler Melchior.

For Langlos møbelinnredning er fullpakket med gode oppbevaringsmuligheter i sine to innredningskonspeter Flexi og Gemma.

– Begge har en unike egenskaper og forskjellige oppbevaringsmuligheter, forteller Melchior.

Hun forteller videre at de har sett en stor økning av interesse for walk-in-closet hos det norske folk de siste årene, og at dette selvfølgelig er noe de kan fikse. Og for kundene som vet de ønsker noe nytt, men ikke er helt sikker på hva - så kan man også finne inspirasjon på nettsiden.

– Der finner man flere eksempler på hvordan man kan ha det og kanskje inspirasjon til hvordan man selv kan få det, avslutter Melchior.

Tegner uforpliktende forslag

Garderobeekspertene til Langlo tegner gjerne ett uforpliktende forslag til kundene i dag. 

Oppgi bredde- og høyde mål samt evt. andre ønsker, enten direkte i Messenger eller i kontaktskjema her.