Langlo Inspirasjon | Langlo skyvedørsgarderobe - Hellvikhus

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO
Sortpreget Langlo innredning i walkinrom

Langlo skyvedørsgarderobe — Hellvikhus

Terese og Lars Heine Njåstad bygget sitt drømmehjem på øya Stolmen i Austevoll kommune, halvannen times bil- og ferjetur sør for Bergen. Et fantastisk hjem beskrevet som en funkislåve av Terese selv.

Med stor interesse for interiør og design falt valget på Langlo som leverandør av garderobeløsningene.

Designet til Langlo er meget flott. Vi valgte et sortpreget materiale, noe som gir et eksklusivt inntrykk synes jeg, sier Terese. Og så er løsningene veldig funksjonelle. Alt glir godt, og en kjenner det er godt håndverk.

Vi i Langlo ønsker å gi deg som kunde den gode følelsen av å ha alt på plass, pent og ryddig. Dette gjør vi ved å tilby deg skreddersydde innredningsløsninger og elegante walk-in garderober i møbelkvalitet for all slags oppbevaring. Millimetermål i høyde og bredde, tilpasset ethvert interiør, og hvert et rom du ønsker å innrede. Alt blir ferdig saget og justert i forhold til oppgitte mål. Det innebærer ingen tilpasning ved montering.

Terese og Lars Heine har tre garderober fra Langlo, vaskerom, ved hovedinngangen og en walk-in i kombinasjon med soverommet. Ved vaskerommet har de benyttet en 3 dørs løsning av aluminium modellen Safir. Dette er en fleksibel skyvedørsmodell når det kommer til form og farge med god slitestyrke. Omrammingen til Safir er kraftige, stabile aluminiumsprofilen som kan leveres i hvit, sort og naturell utførelse. Dørene kan leveres med forskjellige inndelinger hvor feltene blir fordelt med sprosser i enten hvit, sort eller naturell. Også skinnene har disse ulike utførelsene og kan leveres som en- to- eller tre-spors løsning. Sjekk ut de seks ulike front-modellene her.

Terese og Lars Heine valgte fire like felt avdelt med sprosser i naturell aluminium. To felt med klart speil i midten og to i sort preget. 3-spors skinner i sølv med LED lys i toppskinnen. Belysning i en garderobe er ikke bare en detalj, det er en veldig viktig del av garderobeløsningen. Når en mørk krok i en garderobe kommer frem i lyset vil også innholdet bli mer tilgjengelig. Lys skaper tilgjengelighet og stemning. Vi i Langlo har utviklet en egen kolleksjon med belysning, designet for å gi optimalt resultat. Her er det tatt hensyn til design, plasseringsvennlighet og selvfølgelig at det skal være rikelig med lys i en garderobe. Kolleksjonen inneholder skuffelys, dimbar lyslist 45°, dimbar lyskarm, dimbar belysning i garderobestang og dimbar toppskinne med innebygd belysning, alt i LED.

I innredningen har Terese og Lars Heine sort utførelse med uttrekkbar sko oppbevaring og trådkurver, hyller og mulighet for oppheng både i enkelt og dobbeltheng. Smart for barna og for best mulig plassutnyttelse. Langlo har i 100 år jobbet med tre og plateproduksjon. Vi vet at farge og struktur sammen med følelsen en overflate skaper i et rom er like viktig som funksjonen. Møbelinnredning fra Langlo kommer i fem ulike varianter som man også kan kombinere disse i samme innredning. Tegn gjerne din garderobeløsning i vår designer for å se de ulike mulighetene!

I hovedinngangen til Terese og Lars Heine er garderoben tenkt for gjester, og for oppheng av Terese og Lars Heines fineste jakker. Innredningen her består av skuffer med innfelt håndtak, hyller og opphengs muligheter, alt i sort utførelse.

Sortpreget Langlo innredning i walkinrom
Bilde lånt av @villasoleng på Instagram.

Walk-in løsningen på soverommet strekker seg over to vegger med innredning også her i sort utførelse. Spekket med små detaljer og praktiske løsninger hjelper innredningen til å holde orden på dresser og skjorter på en ryddig og fin måte. Enkelt heng, dobbelt heng, skuffer med innfelt håndtak, trådkurver, hyller, oppheng for bukser, hylleinndelere for oppbevaring av de fineste skoene. Toppet med LED belysning i garderobestengene og 45° lyslist, LED i hyllene. Alt i alt tre kvalitetsgarderober i et eksklusivt uttrykk som vi i Langlo er stolte av å ha i vår garderobekolleksjon.

Ønsker du å designe din unike Langlo løsning? Dette gjør du ved å bruke vår designer her.