Langlo Inspirasjon | Norgesferie - Trenger hytta en garderobefornying?

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO

Norgesferie — Trenger hytta en garderobefornying?

Garderober er en viktig del av innredningen i både hytter og hus. Flere av oss kommer til å bruke mer tid på hytta og feriehuset og praktiske garderobe løsninger kan gjøre oppholdet enda triveligere – med alt på plass, pent og ryddig.

Er du en av dem som skal tilbringe mer tid på hytta og feriehuset? Under lengre opphold er det greit å kunne flytte ut av kofferten og samtidig få den ut av synet. For å få utnyttet garderoben maksimalt er det viktig at den er designet til sitt formål. Tenk godt gjennom hvordan den skal brukes og hvem som skal bruke den.

Mange assosierer sitt fristed med ro, avslapping og familietid, men også tid til fritidsaktiviteter enten det er med sjøen, på fjellet eller andre steder. Sammen med fritidsaktiviteter følger også klær og utstyr. Alt dette skal oppbevares og for at den visuelle roen skal beholdes er det en fordel å få det ut av synet - bak stilfulle skyvedører.

Topaz i sortpreget eik med speil og flexi innredning i Vulkan grå — Langlo AS

Trender, farger og materialer – Norsk produserte skyvedørsgarderober

Som norsk garderobeprodusent er vi i Langlo opptatt av å følge norske trender. Vi opplever økt etterspørsel på sort trestruktur og speildører med sorte sprosser. Naturens linjer skaper liv og struktur i moderne hytter og hjem. Harde materialer mot myke gir et flott, spennende og personlig preg.

Sort preget er trenden 2020
Sort preget er trenden 2020

I alle rom

Garderobeløsningene våre kan også brukes til mye mer en klesoppbevaring. Design oppbevaringsbenker til brettspill og leker eller høyskap til servise, glass og bestikk. Mulighetene er uendelige siden våre løsninger er produsert på dine egne millimetermål. Les mer om det her.

Oppbevaringbenk med front i Langlo Safir.
Oppbevaringsbenk fra Langlo med Safir front

Hvordan tenke smart under garderobeplanleggingen?

  • Hvor skal garderoben plasseres
  • Hvem skal bruke garderoben
  • Hva skal oppbevares
(Kilde: Langlo AS)

Hvor skal garderoben plasseres – om du fortsatt er i planleggingsfasen av boligen anbefaler vi at du setter av minst 61,5 cm dybde for at løsningen skal bli mest mulig funksjonell med tanke på oppheng av klær og valgmuligheter i oppbevaringskomponenter.

Hvem skal bruke garderoben – det er viktig å lage løsningen funksjonell for dem som skal bruke den. Er det barn, må heng plasseres lavt nok til at dem når opp til garderobestangen. Er det voksne må også løsningen tilpasses hver enkelt – noen er lave, andre er høye.

Hva skal oppbevares – for at løsningen skal bli så funksjonell som mulig er det viktig å tenke over hva som skal oppbevares. Skal det oppbevares kofferter, sko, ski, sengklær eller andre ting? Er det greit med hyller eller er det mer funksjonelt med uttrekkbare komponenter, og hvor høyt er det praktisk at disse komponentene er plassert?

Det finnes mange forskjellige garderobeløsninger og vi er her for å gi deg din unike, slik at du og dine får alt på plass, pent og ryddig etter deres behov.

Med ønske om en riktig god sommer!

Finn din nærmeste forhandler og ta kontakt for design av din garderobeløsning.