Langlo Inspirasjon | Utnytt oppbevaringspotensialet i alle rom

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO
Topazdører i sortmalt eik

Utnytt oppbevaringspotensialet i alle rom

Alle rom i en bolig har sin funksjon og sin sjarm. Stue for avslapning og sosialt samvær. Kjøkken for matglede og hygge. Soverom for søvn og kos. Entre for en varm og hyggelig velkomst når du kommer hjem eller når du ønsker gjester velkommen.

Men, alle rom i huset har en ting til felles, uavhengig av funksjon eller plassering eller om det er stue eller entre: behovet for oppbevaringsplass. Hvordan skal vi på en praktisk og fin måte finne plass til å oppbevare alle tingene våre?

Det er derfor vi har kjøkkeninnredning, baderomsinnredning, hyller, skatoller og skap. Men like fullt får vi aldri nok– og det er her begrepet måltilpasset skyvedørsgarderobe kommer inn.

For med Langlo sine skyvedører kan du enkelt dekke hele vegger - fra gulv til tak, og fra vegg til vegg - med designdører som kan bli en dekorativ vegg og et naturlig interiørelement i rommet. Bonusen er at du i tillegg skjuler tingene dine bak dørene.

Ikke bare får du et dekorativt designelement, du får også utnyttet hver eneste millimeter av rommet. Skyvedører fra Langlo stopper ikke 10 cm før de når i taket – vi produserer de slik at de når helt opp! Du som kunde oppgir dine mål til oss, og vi produserer hver enkelt skyvedørsgarderobe etter målene du oppgir. Selvfølgelig opp til en viss høyde, for en plass går det en produksjonsmessig begrensning, også hos oss, og den er på 2700 mm høyde.

Vi er veldig nøye på kvalitet og våre utvalgte materialer gjenspeiler kvaliteten, det skandinaviske designet og tidløsheten i våre skyvedører. Så se deg nøye rundt i rommene dine, ikke la deg begrense av det du er vant til med tradisjonelle slagdørskap. Tenk helhet, tenk på samme måte som du tenker når du velger fronter på et kjøkken. Tenk struktur, overflate og farger – og nyt den gode følelsen når alt kommer på plass, pent og ryddig.


Langlo skyvedører i klart speil og sort aluminiumsomramming_ copyright@ceciliefarris
Bilde fra instagramkonto@ceciliefarris. Langlo skyvedører i klart speil og sort aluminium omramming.