Langlo Inspirasjon | Unngå stabler med klær på vandring gjennom huset

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO

Unngå stabler med klær på vandring gjennom huset

Du skal enten pusse opp eller bygger du hus, leilighet eller hytte? Hvordan planlegge for oppbevaring, hvor starter man? Den norske garderobeeksperten Langlo AS med fabrikk mellom høye fjell og dype daler på Sunnmøre, gir deg løsningen.

TENK OPPBEVARING FØRST

Tenk helhetlig og tenk oppbevaring først. Uansett livssituasjon så trenger du alltid mer oppbevaringsplass enn det du gjerne tror. Se hele huset eller leiligheten under ett og ikke rom for rom. Jo mindre plass man har så er smart oppbevaring det som skiller en kaotisk leilighet som oppleves som liten, trang og overmøblert til en leilighet som er ryddig og fremkaller positivitet og ro.

Klarer man å lage gode funksjonelle flytsoner i oppbevaringen fra rom til rom, vil man oppleve en ryddigere tilværelse i hverdagen. Garderoberom i tilknytning til vaskerom eller bad gir god flytsone. I et garderoberom tilknyttet vaskerommet kan man for eksempel også ha en arbeidsbenk til å legge sammen tøy, for deretter å legge tøyet raskt på plass. En unngår da stabler med rene klær på vandring gjennom huset, i påvente av at håpefulle skal legge klærne på plass. En god planløsning gir god flyt.

Langlo garderoberom i tilknytning til vaskerom
Garderoberom tilknyttet vaskerom er en smart løsning for en ryddigere tilværelse. Langlo flexiinnredning i hvit utførelse.

SPØRSMÅL DU BØR SPØRRE DEG SELV OM

Alle ting bør ha sin egen plass, slik det blir enkelt å rydde. Alle ryddeeksperter råder deg til dette. Tenk på alle som går ut og inn av huset gjennom uken, og alt de drar med seg av utstyr og klær. Når alt har sin faste oppbevaringsplass, blir det enklere å holde boligen ryddig. Tenk gjennom de daglige gjøremålene og bevegelsesmønstrene og lag en planløsning som støtter opp under dette. Spør deg selv:

Hvor skal vi oppbevare hverdagstøy, fritidstøy, selskapstøy?
Hvor skal vi oppbevare vintertøy om sommeren, eller sommertøy om vinteren?
Hvor skal vi oppbevare sengetøy, kofferter, bager, renholdsutstyr?

Langlo plassbygget skyvedørsgarderobe. Måltilpasset fra vegg til vegg og fra gulv til tak.
Langlo plassbygget skyvedørsgarderobe. Løsning fra vegg til vegg og fra gulv til tak. Titan skyvedører i hvitt og grått speil. Flexiinnredning i hvit utførelse.

GJØR SKAPENE TIL EN DEL AV VEGGEN

Uten grundig planlegging kan oppbevaring fort bli en utfordring på soverommet. I barnerommet planlegger man alt for liten plass til oppbevaring. Hvem har ikke prøvd plastbokser med hjul under sengen, kroker på veggene, korger og hyller på rekke og rad, kommoder med skuffebunner som ikke holder over tid? Plastbokser som plasseres på toppen av det lille slagdørskapet i hjørnet, bak en dør, som aldri tas ned igjen og bare samler støv? Mye fungerer godt nok, men aldri helt optimalt.

Langlo anbefaler plassbygget skyvedørsgarderobe, en løsning som fungerer i alle faser. En måltilpasset løsning som går vegg til vegg, og gulv til tak. Har du liten plass er det veldig lurt å utnytte takhøyden fullt ut.

Om du har muligheten så er det faktisk veldig lurt å fjerne all klesoppbevaring vekk fra soverommet. Et soverom er et rom for god søvn, men i de fleste hjem brukes soverommet også som oppbevaringsplass for klær. Tenk over muligheten for å skape egne garderoberom. Et garderoberom kan oppbevare alle klærne for hele familien samlet på et sted.

Fjern klesoppbevaringen fra soverommet og skap garderoberom for hele familien på et sted.
Fjern klesoppbevaringen fra soverommet og skap garderoberom for hele familien på et sted. Langlo walkin i sort preget overflate.

INVESTER I TID HOS EN GARDEROBEPLANLEGGER

Vi er vel alle opptatt av å spare tid og penger? Ved å bruke tid hos en av våre garderobeplanleggere vil man spare både tid og penger. Spart tid fordi en garderobeplanlegger kan gi deg gode løsninger som man ikke visste om, og penger fordi en garderobeplanlegger kan gi deg tips om de smarte funksjonelle løsningene.

Besøk derfor en av våre forhandlere som Byggmakker, Monter, Maxbo, XL-Bygg, Bygger'n eller Coop Obs Bygg og ta kontakt med en garderobeplanlegger, eller ta direkte kontakt med oss på Messenger! Vi tegner og anbefaler før vi setter deg i kontakt med din nærmeste forhandler for pristilbud.

Finn din nærmeste forhandler og ta kontakt for design av din garderobeløsning. 

Langlo AS selger sine produkter gjennom forhandlere, som er de aller fleste byggvarekjeder i Norge. Besøk en byggevarebutikk i dag og se vårt mangfoldige utvalg, test våre softcloseskinner og hjulbeslag. Ta og føl på Langlokvaliteten!

(Kilde: https://​www​.lan​g​lo​.no/​k​u​n​d​e​s​e​n​t​e​r​/​f​o​r​h​a​n​dlere)