Langlo Inspirasjon | Møt oss

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO

Møt oss

Garderobeprodusenten mellom høye fjell og dype fjorder, i hjertet av Sunnmøre — Stranda.

Mellom høye fjell og dype fjorder

Garderobeprodusenten mellom høye fjell og dype fjorder, i hjertet av Sunnmøre - Stranda. Her har vi skapt historie og utviklet våre løsninger i over 100 år. Stranda, med sine 5000 innbyggere, er et typisk norsk produksjonssamfunn som til tross for beliggenheten har vært i stand til å utvikle bærekraftige industrivirksomheter i vår tid.

Langlo AS har vært og er fremdeles et innovasjonsselskap basert på entreprenørskap. En original skyvedørsgarderobe fra Langlo har kvaliteter som gjør at den varer – lenge!

Stranda sentrum er inngangsportalen til den verdensberømte destinasjonen Geiranger. Den dype, blå Geirangerfjorden er et av UNESCOs verdensarvområder og er omgitt av majestetiske fjelltopper, ville fossefall og grønn og frodig vegetasjon. – Visit Norway

Kundene kunne personlig beskrive hvilke møbler de ønsket
Kundene kunne personlig beskrive hvilke møbler de ønsket (Foto: Langlo AS)

Langvarig kvalitet

I 1918 startet Langlo familien sin møbelfabrikk, den andre av mange møbelfabrikker etablert i Stranda. Familien hadde en annen visjon enn andre selskaper for sin virksomhet. Møblene ble solgt på det lokale markedet, og kundene kunne personlig beskrive hvilke møbler de ønsket. Slik skapte Langlo familien kjernevirksomhetsideen som leder oss helt frem til i dag med tilpassede møbler og gode løsninger for kundens behov. Skyvedørsgarderobene må gi våre kunder den gode følelsen av å ha alt på plass, pent og ryddig.

Skaper løsninger

De ansatte er vår viktigste ressurs – de har en aktiv rolle i selskapet og presser oss fremover, både innen produksjon og produktutvikling.

Farger og materialer er viktig når man designer gode skyvedørsgarderober. Kombinasjonen av overflater med ulike strukturer, former og farger skaper en spennende dimensjon til oppbevaringløsningen. Linjene i naturen skaper liv og tekstur til det moderne hjemmet. Harde materialer mot myke klær, i fullfargespekteret, gjør at rommet skaper en fantastisk, unik og individuell karakter.

Linjene i naturen skaper liv og tekstur til det moderne hjemmet.
Linjene i naturen skaper liv og tekstur til det moderne hjemmet. (Foto: Langlo AS)