Langlo Inspirasjon | Vårens nye overflater!

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO
Langlo Safir i den nye overflater Powder

Vårens nye overflater!

Hvis du har lyst på mer farge i tilværelsen så anbefaler vi å ta en titt på den nye vårkolleksjonen til Langlo. Vi lanserer mange gode nyheter innen overflate og innredning denne våren som garantert vil gi rommet ditt et løft. Se opp for åtte nye fyllinger som gir dine skyvedører en lys, innbydende, moderne og stimulerende følelse. Vi presenterer også nyheten XTreme matt som gir en lavreflekterende og flott overflate med slitesterk tekstur som er motstandsdyktig mot fingeravtrykk.

Langlo Titan - Cashmere
NYHET: Cashmere XT gir en lys, varm og innbydende atmosfære (Foto: Langlo AS)

Optimal Oppbevaring

Få orden på stort og smått med smarte garderobeløsninger fra Langlo. Enten du trenger oppbevaring på kjøkkenet, soverommet, stuen eller i gangen - Vi produserer måltilpassede løsninger som gir hjemmet ditt funksjon og hjelper deg til en oversiktlig hverdag. God oppbevaring er et "must" i ethvert hjem, og for mange er det en utfordring. Vi viser deg veien til smarte og fine løsninger i alle rom. Finn løsningen som passer perfekt til dine behov og la deg inspirere.

▬▬▬

Tegn din garderobe hjemmefra med vårt eget tegneprogram Langlo Designer og legg inn bestilling hos din nærmeste byggevare forhandler, eller mål opp oppbevaringsplassen din og legg inn bestilling direkte i vår nye nettbutikk.

https://www.langlo.store/nb-no

NYHET: Horizon XT gir et rolig, sofistikert og stimulerende uttrykk

Bygg din egen skyvedørsgarderobe

Når du tegner og bygger din egen skyvedørsgarderobe slår du to fluer i én smekk. Du får orden i hjemmet ditt, og du får noe unikt og personlig ingen andre har. Om det er vanskelig? Overhodet ikke – det er både enklere og tar kortere tid du tror. Kom i gang i dag!

https://www.langlo.no/tegnepro...

▬▬▬

“Selvgjort er velgjort” er et uttrykk vi alle kjenner til. Likevel ønsker vi gjerne eksperthjelp når vi begir oss ut i ukjent farvann. Vårt prisvinnende kundeservice team er her for deg med gode tips og råd på veien. Og nettopp fordi du gjør det selv, er det viktig at du bruker ekstra god tid på planlegging. Det er veldig viktig med nøyaktige mål for at du skal få en mest mulig praktisk skyvedørsgarderobe. Tenk gjennom hva du skal ha i den, slik at den er tilpasset deg og dine behov. Finn ut hvor dyp garderoben skal være, og om du trenger sidevegger – hvis skyvedørsgarderoben skal avsluttes i rommet og ikke gå fra vegg til vegg. Og så bør du sjekke om rommet har rette vinkler. Noen eldre hus er litt skjeve, og da er det ekstra viktig med nøyaktige mål.

https://www.langlo.no/garderob...

Langlo safir, her vist i overflaten powder
NYHET: Powder gir et moderne uttrykk med tidsånd (Foto: Langlo)

Fleksibel innredning

Langlos Flexi møbelinnreding blir levert i tre forskjellige overflater – hvit melamin, eik melamin og sortpreget. Flexi har en elegant og eksklusiv møbelfinish, og det er nesten ikke grenser for hvilken innredning du kan velge, og hvor smarte løsninger du kan få.

– Alle kjenner jo til trådkurver, hyller og skuffer, men du kan få så uendelig mye mer som gjør skyvedørsgarderoben din praktisk, funksjonell – og lekker. Hva med bukseholder, belteholder eller slipsholder? Du kan dele inn skuffene og få små rom til oppbevaring av klokker, smykker og mansjettknapper. Videre kan du få uttrekkbare speil og strykebrett, og nedtrekkbar garderobestang til skjortene dine. Og er det mørkt i rommet, kan du få LED-lys og enda flere gadgets. Vi har tenkt på absolutt alt til skyvedørsgarderoben din!

Langlo flexi innredning
Flexi møbelinnredning: Finn en fast og logisk plass til alt i hjemmet. Da blir det lettere å legge ting tilbake etter bruk, og en unngår at gjenstander ligger og slenger (Foto: Langlo)