Langlo Inspirasjon | Smarte innredningsløsninger med spesialtilpasning

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO

Smarte innredningsløsninger med spesialtilpasning

I den første utgaven av Langlos innredningshjelp ønsker vi å snakke om smarte innredningsløsninger. Vi i Langlo snakker ofte om dette, men hva er egentlig smarte innredningsløsninger? Hva som er smart for deg er nemlig kanskje ikke smart for naboen.

Smarte løsninger er veldig individuelt og kommer an på behov. Derfor ønsker vi i Langlo å gi deg din spesial tilpassede løsning, enten du bur alene eller med flere, ung eller gammel, hybel eller villa, så har Langlo løsninger som tilpasser seg ditt behov. Smart ikke sant?

Langlos løsninger blir spesial produsert i høyde og bredde på dine millimetermål ved fabrikken på Stranda, det gjør at du unngår tilpasning ved montering. Innredningen setter du sammen etter dine ønsker og behov, ved hjelp av Langlos flexiseksjoner. Disse seksjonene har faste bredder på 43,1 cm, 60 cm og 88 cm, og dybde på 50 cm eller 37 cm. Du kan montere seksjonene både enkeltvis eller etter hverandre i kombinasjon med hyller og garderobestenger som kan bestilles på millimetermål. Dette gjør at du hos Langlo får designet din personlige innredning og utnyttet plassen maksimalt. Det er smart innredning!

Langlo garderobeinnredning med skuffer, trådkurver, garderobestenger

Med liten plass er det ekstra viktig med smarte løsninger for å utnytte plassen på best mulig måte. Langlos innredning med en dybde på 37 cm gir maksimal utnyttelse fra tak til gulv, uten å stjele hele dybden i rommet. Her kombinerer du garderobestenger med kroker til oppbevaring av jakker, sekker, vesker og skjerf. Hyller med eller uten inndeler for systematisk oppbevaring av for eksempel sko, luer, votter osv. Tips! Innredning på 37 cm dybde passer også perfekt til oppbevaring av permer, bøker og papir. Kanskje trenger du bedre oppbevaringssystem på kontoret?

Langlo Slim innredning i hvit og Oak Sanremo 37 cm dybde

Langlos løsninger er smarte på den måten at du får utnyttet hele høyden i rommet til oppbevaring. Du slipper også at det samler seg støv på toppen av skapet. Vi hører noen mener at oppbevaring til tak er upraktisk, da man ikke rekker innholdet. Sannheten er at man i de fleste norske hjem har en mengde klær, ting og tang som blir brukt i ulike sesonger. Plasser ting som er utenfor sesong høyt i skapet, og ting du bruker ofte innenfor rekkevidde.

Med en egen utviklet lyskolleksjon har Langlo tatt hensyn til design, plasseringsvennlighet og selvfølgelig at det er rikelig med lys i løsningen. Noen spør oss hvordan vi kan være så opptatt av det de ser på som detaljer. Belysning er ikke bare en detalj i våre øyne, det er en veldig viktig del av oppbevaringsløsningen. Når en normalt mørk krok blir opplyst vil også innholdet bli mer tilgjengelig. Lys skaper tilgjengelighet og stemning.

For optimal og smart oppbevaring er det viktig med god planlegging. Det er viktig å tenke over hvilket oppbevaringsbehov du har. Ønsker du muligheten til å henge opp mye klær, eller vil du heller legge dem i hyller? Trenger du plass til sko? Har du en drøm om walk-in closet? Hva med oppbevaringsmulighetene ved kjøkken og spisestue? Vil du gjøre det enklere for barna å holde det ryddig? Alt dette vil du kunne lese mer om her på Langlos innredningshjelp i 2019.

Velger du oppbevaringsløsninger fra Langlo, velger du kvalitet som varer. Vi skaper løsninger i møbelkvalitet for all slags oppbevaring. Vi er tradisjonsbærere med fokus på interiør, produktdesign og leveranser av skreddersydde, helhetlige løsninger.

Meld deg på vårt nyhetsbrev du også, og motta smarte tips og nyheter rett til din e-post.

> Ønsker du å motta smarte tips og nyheter rett til din epost. Meld deg på vårt nyhetsbrev her!