SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO
Forny sommergarderoben med skyvedørsgarderobe fra Langlo

Forny sommergarderoben med Langlo

Sommeren nærmer seg. Været blir varmere. Ferien er kanskje allerede booket, og vi begynner å glede oss til å finne frem favorittsommerplaggene fra i fjor — men hvor er de?

Vintertøy bort, sommerklær frem!

Hvor har sommersandalene fra i fjor tatt veien i løpet av vinteren? Hvor er chinos-buksene til pappa og kortbuksene til gutten i huset? Var de utslitt og kastet, eller ble de stuet vekk i en kasse på loft eller kjeller? Kjenner du deg igjen? Er det slik hjemme hos deg, eller blir du bare fristet til å kjøpe nytt?

Hvert år så blir mye klær pakket bort, satt vekk på loft eller kjeller, og glemt. Men, slik må det nødvendigvis ikke være. Ved å tenke smart og være sikker på at man benytter all tilgjengelig plass i rommet til oppbevaring, eller lage seg walkin-garderobe der det er mulig, kan man ved en enkel reorganisering i garderoben skifte fra vintermodus til sommermodus.

Monter skyvedører helt opp til taket

Vanlige slagdørskap og mange skyvedørsskap har fast høyde på alle skapene – men ikke hos Langlo. Hos oss kan du bestille dørene på millimeter i høyde slik at toppskinnen festes direkte i taket. Dører med speil kan du for eksempel få helt opp til 2500 mm. Høyere dører kan leveres også helt opp til 2700 mm i høyde, men da med sprosseinndeling på dørene. Dermed kan du også montere innredning helt opp til taket bak skyvedørene for å få utnyttet høyden maksimalt.

Safir skyvedører fra Langlo AS, med flexi-innredning i eik utførelse

Hva er den beste innredningen for best plassutnyttelse?

Hos Langlo har vi mange forskjellige innredningskomponenter som du kan velge mellom, alt etter behov. Men det aller viktigste er å velge komponenter som utnytter plassen best mulig. La hyller og garderobestenger gå helt opp til taket.

Vurder å kjøpe flere hyller enn å stable høye stabler med klær på en hylle – alle har vel hatt en genser som alltid ramler ut av hyllen hver gang du åpner eller lukker skapet. Det er ikke plagget eller hyllen sin feil - det er for høye klesstabler! Et annet tips er hylleinndelere. Da kan man sortere etter type tøy i de forskjellige inndelerne.

Ved å montere inn mange hyller er det også enklere å sortere mellom vinter og sommertøy. Vintertøyet i hyllene opp under taket, og sommertøyet i hyllene med normal høyde på midten av skapet.

Garderobestenger

Hengende tøy i en garderobe er det som gir absolutt mest oversikt. Ved å henge klærne i to nivåer får man utnyttet høyden i rommet, og dermed mye mer plass til oppbevaring. Og - når alt er synlig er det enkelt å sette sammen antrekk.

Langlo leverer garderobestenger i hvit, sølv og sort. Stengene bestilles på millimeteren og kan også leveres med integrert LED-belysning.

Foto: Marianne Wie og Langlo AS

Så ved å tenke smart og være sikker på at man benytter all tilgjengelig plass i rommet til oppbevaring, har Langlo produktene til den perfekte oppbevaring av sommertøy.

God sommer:-)

Se vår kolleksjon!

Vi vil gjerne demonstrere vår kolleksjon og muligheter. Besøk gjerne en av våre 500 forhandlere rundt om i landet. Se vårt mangfoldige utvalg, test våre softcloseskinner og hjulbeslag. Ta og føl på Langlokvaliteten. Finn nærmeste forhandler i vårt forhandlersøk:

https://​www​.lan​g​lo​.no/​k​u​n​d​e​s​e​n​t​e​r​/​f​o​r​h​a​n​dlere