Langlo Inspirasjon | Forny sommergarderoben med Langlo

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO
Forny sommergarderoben med skyvedørsgarderobe fra Langlo

Forny sommergarderoben med Langlo

Sommeren nærmer seg. Været blir varmere. Ferien er kanskje allerede booket, og vi begynner å glede oss til å finne frem favorittsommerplaggene fra i fjor — men hvor er de?

Vintertøy bort, sommerklær frem!

Hvor har sommersandalene fra i fjor tatt veien i løpet av vinteren? Hvor er chinos-buksene til pappa og kortbuksene til gutten i huset? Var de utslitt og kastet, eller ble de stuet vekk i en kasse på loft eller kjeller? Kjenner du deg igjen? Er det slik hjemme hos deg, eller blir du bare fristet til å kjøpe nytt?

Hvert år så blir mye klær pakket bort, satt vekk på loft eller kjeller, og glemt. Men, slik må det nødvendigvis ikke være. Ved å tenke smart og være sikker på at man benytter all tilgjengelig plass i rommet til oppbevaring, eller lage seg walkin-garderobe der det er mulig, kan man ved en enkel reorganisering i garderoben skifte fra vintermodus til sommermodus.

Monter skyvedører helt opp til taket

Vanlige slagdørskap og mange skyvedørsskap har fast høyde på alle skapene – men ikke hos Langlo. Hos oss kan du bestille dørene på millimeter i høyde slik at toppskinnen festes direkte i taket. Dører med speil kan du for eksempel få helt opp til 2500 mm. Høyere dører kan leveres også helt opp til 2700 mm i høyde, men da med sprosseinndeling på dørene. Dermed kan du også montere innredning helt opp til taket bak skyvedørene for å få utnyttet høyden maksimalt.

Safir skyvedører fra Langlo AS, med flexi-innredning i eik utførelse

Hva er den beste innredningen for best plassutnyttelse?

Hos Langlo har vi mange forskjellige innredningskomponenter som du kan velge mellom, alt etter behov. Men det aller viktigste er å velge komponenter som utnytter plassen best mulig. La hyller og garderobestenger gå helt opp til taket.

Vurder å kjøpe flere hyller enn å stable høye stabler med klær på en hylle – alle har vel hatt en genser som alltid ramler ut av hyllen hver gang du åpner eller lukker skapet. Det er ikke plagget eller hyllen sin feil - det er for høye klesstabler! Et annet tips er hylleinndelere. Da kan man sortere etter type tøy i de forskjellige inndelerne.

Ved å montere inn mange hyller er det også enklere å sortere mellom vinter og sommertøy. Vintertøyet i hyllene opp under taket, og sommertøyet i hyllene med normal høyde på midten av skapet.

Garderobestenger

Hengende tøy i en garderobe er det som gir absolutt mest oversikt. Ved å henge klærne i to nivåer får man utnyttet høyden i rommet, og dermed mye mer plass til oppbevaring. Og - når alt er synlig er det enkelt å sette sammen antrekk.

Langlo leverer garderobestenger i hvit, sølv og sort. Stengene bestilles på millimeteren og kan også leveres med integrert LED-belysning.

Foto: Marianne Wie og Langlo AS

Så ved å tenke smart og være sikker på at man benytter all tilgjengelig plass i rommet til oppbevaring, har Langlo produktene til den perfekte oppbevaring av sommertøy.

God sommer:-)

Se vår kolleksjon!

Vi vil gjerne demonstrere vår kolleksjon og muligheter. Besøk gjerne en av våre 500 forhandlere rundt om i landet. Se vårt mangfoldige utvalg, test våre softcloseskinner og hjulbeslag. Ta og føl på Langlokvaliteten. Finn nærmeste forhandler i vårt forhandlersøk:

https://​www​.lan​g​lo​.no/​k​u​n​d​e​s​e​n​t​e​r​/​f​o​r​h​a​n​dlere