Langlo Inspirasjon | Få en god start på året i et ryddig hjem

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO
Kvinne med orden i hjemmet og kontroll over hverdagen

Få en god start på året i et ryddig hjem

Hverdagen er i ferd med å innhente oss etter ferien og mange nye ting har funnet veien inn gjennom døra etter julefeiringen. Gi det nye året en god start med noen enkle grep og et oversiktlig system. Der mange har nyttårsforsetter om å trappe opp treningen og leve sunt, er det nye året en vel så god anledning til å renske opp skikkelig hjemme. Alle har godt av orden rundt seg, og et gjennomtenkt system sparer en samtidig for mye frustrasjon og forsinkelser i en hektisk hverdag.

Det er en kjent sak at med orden rundt oss så vil kroppen og sinnet vårt være i bedre stand til å nyte øyeblikket og slappe av. Det er nettopp dette som gir oss mulighetsrommet til å lade opp etter hektiske dager med jobb, barn, dugnad, trening, møter og avtaler. Dersom vi omgir oss med kaos i hverdagen så vil hjernen bruke mye energi på negative tanker, og man bruker opp tiden og energien kun på å tenke på dette uten at det forsvinner. Det er mye lettere å sette pris på det som virkelig betyr noe hvis man fjerner kaoset, og man trenger ikke være redd for uventet besøk som gjør en flau over hvordan det ser ut hjemme. Det handler ikke bare om fysisk opprydding, men også den mentale oppryddingen som kommer av en slik prosess.

Topaz: To dører med hel fylling i lakkert eik

Sett hjemmet ditt i system

Samtidig som mange av oss drukner i ting, søker stadig flere etter en mer bærekraftig livsstil, og mange ønsker å redusere forbruket. Derfor er vi vel så avhengig av å ha et meningsfylt system for tingene, som av tingene i seg selv. En Langlo-garderobe er en investering i kvalitet og funksjon, og den varer lenge. Det som skiller oss fra andre garderobeleverandører er at våre produkter kan endres og tilpasses i utførelse og størrelse, slik at vi kan etterleve alle behov i et hvert hjem. Samtidig finnes det mange smarte detaljer å velge mellom av forskjellige innredninger og tilbehør slik at en kan skreddersy garderoben etter eget ønske. Dette gir oversikt og plass til alle eiendelene dine så en slipper å kaste. Norge er blant de landene i verden som har høyest materialforbruk per person, og vi kaster mer enn noe annet land. Derfor er vi nødt til å bruke tingene vi kjøper mye lenger enn vi gjør i dag, og gjenbruke og dele mye mer. Dermed trenger man et smart oppbevaringssystem for å ta vare på alle eiendelene til neste generasjon skal bruke de.

▬▬▬

Oppsøk din nærmeste byggvareforhandler og be om et tilbud. Vi har kampanje på komplett kolleksjon fra 8. januar til 6. februar 2021.

Mål opp rommet ditt hjemme og start planleggingen av din skreddersydde Langlo-garderobe her!
https://www.langlo.no/tegnepro...

Hjørneløsning med Topaz skyvedører og møbelinnredning, flexi. Fire dører med hel fylling i sortmalt eik og klart speil. Integrert LED-lys i toppskinne.

Belysning

Hos oss finner du belysning av beste kvalitet slik at du kan få maksimalt utbytte av den nye garderoben din. Når du først har lagt ned masse innsats for å lage et ryddig system, så er det fint med belysning inne i skapene for å se alle valgmulighetene dine. Vi har en egen kolleksjon med belysning som er designet for å gi optimalt resultat hvor det er tatt hensyn til design, plasseringsvennlighet og at det skal være rikelig med lys til å finne fram til dine eiendeler. Sørg for at din garderobe blir utformet stemningsfullt, kreativt og energieffektivt med mulighet for å koble på flere lysprodukter til samme strømkilde. La det bli lys i 2021!

Topaz: To dører med hel fylling i lakkert bjørk. Flexiseksjoner i hvit utførelse. Kombinasjon mellom skuffer, trådkurver, hyller og garderobeoppheng.

10 tips til hvordan du kan holde det ryddig hjemme

1) Skap deg et bilde av hvordan hjemmet ditt ser ut når det er ryddig. Sett deg et klart mål for hvordan du kan oppnå harmoni og orden i ditt eget hjem.

2) Lag en plan basert på behov og visjoner du og familien har i hjemmet. Lag et system som er enkelt og oversiktlig for dere.

3) Finn ut hvilket rom som er aller viktigst for familien å få kontroll på, og gjør deg ferdig med det rommet før du flytter deg videre til neste. Enten det gjelder soverommet eller vaskerommet kan du ta kontroll over hverdagen og bygge opp en Walk-in garderobe som rommer skuffer, kurver, hyller, bukseuttrekk eller innredningskomponenter for sko. Velg mellom ulike typer flexiseksjoner og sett sammen din egen oppbevaringsløsning.

4) Finn en fast og logisk plass til alt i hjemmet. Da blir det lettere å legge ting tilbake etter bruk, og man unngår at ting ligger og slenger. Malepenslene må ha sin faste plass, badetøyet likeså, refleksene, nøklene, lekene til barna og alt annet som vi omgir oss med. 

5) Innse hvorfor det er bedre å bo i et rent og ryddig hus. Selv om du kanskje ikke tror det, spiller dette en viktig rolle for humøret ditt.

6) Sett av 15 minutter hver dag til opprydding. Effektiv opprydding i disse 15 minuttene vil frigjøre deg fra lengre storrengjøringer, som ofte er kaotiske og slitsomme.

7) Få bedre oversikt over hva du oppbevarer og heng opp mest mulig tøy. Utnytt høyden i garderoben med dobbelt oppheng og innredning helt til taket, mer gulvplass og større romfølelse.

8) Velg belysning i garderobeskapet slik at du får bedre oversikt over valgmulighetene dine og lettere kan finne frem til det du trenger raskt. 

9) Sett av tid til gode ryddevaner og gi en oppgave til hvert familiemedlem. Hvis du bor alene, prøv å gjøre det selv om det tar lengre tid.

10) Bli enig med de du bor sammen med om de ukentlige rutinene. Alle trenger ikke være like 
ryddige og strukturerte, men alle bør være enige om hvordan man ønsker å ha det.

(Kilde: Langlo AS)