Langlo Inspirasjon | Skyvedører med kvaliteter som gjør at de varer –…

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO
Utnytt oppbevaringspotensiale i alle rom med skyvedører fra Langlo AS

Skyvedører med kvaliteter som gjør at de varer – lenge!

Garderobeprodusenten mellom høye fjell og dype fjorder, i hjertet av Sunnmøre – Stranda, lager skyvedører som er funksjonelle, lette å holde rene, som skal fungere til et aktivt hverdagsliv og de skal gjenspeile dagens interiørtrender og kvalitetskrav.

Skreddersøm

Med Langlo sine skyvedører kan du enkelt dekke hele vegger – fra gulv til tak, og fra vegg til vegg - med designdører som kan bli en dekorativ vegg og et naturlig interiørelement i rommet. Bonusen er at du i tillegg skjuler tingene dine bak dørene.

Ikke bare får du et dekorativt designelement, du får også utnyttet hver eneste millimeter av rommet. Skyvedører fra Langlo stopper nemlig ikke 10 cm før de når i taket eller en vegg, som standard skyvedører gjør– vi produserer de «fullt ut»!

Du som kunde oppgir dine mål til oss, og vi produserer hver enkelt skyvedørsgarderobe etter målene du oppgir. Selvfølgelig opp til en viss høyde, for et sted går det en produksjonsmessig begrensning også hos oss, og den er på 2700 mm høyde.

Skyvedørene tilpasses med andre ord rommet og produseres slik at hver dør har lik bredde, med lik overlapping mellom dem. Målene som du som kunde oppgir er Langlo sine produksjonsmål og de målene vi tilpasser våre produkter etter – høy, lav, smal eller bred? – valget er ditt.

Kundetilpasset skyvedører, Instagramkonto @siri.sorli — Safir skyvedører i klart speil og sort aluminiumsomramming.

Farger og materialer på våre skyvedører

Farger og materialer er viktig for Langlo. Å blande ulike varianter i forskjellige overflatestrukturer, former og fasonger skaper spennende uttrykk. Naturens linjer skaper liv og struktur i moderne hjem. Harde materialer mot myke gir et flott, spennende og personlig preg.

Vi deler inn våre modeller i to hovedkategorier, aluminiumsdører og tredører:

Aluminiumsdører
Store valgmuligheter i det visuelle uttrykket på omramminger og funksjonelle fordeler gjør aluminiumsdører meget godt egnet i de fleste interiør. Mange alternativ av fyllinger, og tre ulike farger på dørprofiler (sort, hvit og sølv) gjør at vi dekker de fleste behov.

Tredører
Nordiske designdører, med kraftig omramming i massiv heltre. Dører med kvalitetsfordeler du utvilsomt vil sette pris på. Velg mellom flere finèr overflater i omramming og fylling i tillegg til fyllinger og speil/ glass overflater i mange ulike farger.

Våre forhandlere

Langlo selger gjennom de fleste største byggvarekjedene i Norge. Finn din nærmeste forhandler her!

Kundetilpasset skyvedører, Instagramkonto @ceciliefarris. Modellen Safir med sort aluminiumomramming og klart speil i fylling.

Trender

Dagens trend er utvilsomt skyvedører i sort utførelse, med sorte detaljer. Aluminiumsdører med sorte dørprofiler og fylling, eller bestselgeren med sorte sprosser og klart speil. Kjempelekkert, og veldig populært for øyeblikket.

Tegn din egen skyvedørsgarderobe

https://​www​.lan​g​lo​.no/​t​e​g​n​e​p​r​ogram

Ved å følge linken kan du tegne din egen skyvedørsgarderobe. Se mulighetene og bestill direkte online gjennom en av våre mange forhandlere som nå har kampanje på hele vår kolleksjon. Kampanjen varer fra 28. okt — 30. nov 2019.

Hvorfor skyvedører?


Ekstra plass til oppbevaring
Ved å kunne utnytte hele rommets høyde og bredde. Med vanlige slagdørskap i fast høyde og bredde får man ikke utnyttet oppbevaringspotensiale i rommet.

Mer gulvplass
Innred rommet på en smartere måte. Med skyvedører istedenfor slagdører så behøver man ikke ta hensyn til at dørene skal åpnes fremover i rommet.

Helhetlig visuelt inntrykk – større romfølelse
Med skyvedører kan man forsterke rommets utforming og tilføre visuell ro, eller skape større romfølelse med speil.

Bedre tilgjengelighet til innhold i garderobeskapet
Ved å tilrettelegge for eksempelvis tresporsskinner/​dører får man større åpning til skapet og dermed bedre oversikt over innhold. Tenk nøye gjennom antall dører/​skinner og ditt brukermønster på åpning og lukking.

(Kilde: Langlo AS)