Langlo Inspirasjon | Personlig stil

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO
Langlo Titan - Light Grey XT

Personlig stil

Den eneste som kan si hvordan oppbevaringen din skal være, er du! Skap et personlig uttrykk med én av våre 9 nye overflater og bygg din egen garderobeløsning basert på din egen stil.

Langlo Titan - Flexi møbelinnredning
Finn en fast og logisk plass til alt i hjemmet. Da blir det lettere å legge ting tilbake etter bruk, og en unngår at gjenstander ligger og slenger. Langlos Flexi møbelinnreding blir levert i tre forskjellige overflater – hvit, hvittonet eik og sortpreget.

Sommerkampanje 2022

Sommeren er på offensiven og den har med seg lys og energi til å friske opp i hjemmene våre etter mange måneders vinter dvale. Sjekk ut alle de lekre nyhetene fra Langlo innen overflate, innredning og håndtak. Kanskje noen av de skal få lage sommerstemning hjemme hos deg?

Vi er nå i gang med Langlos store sommerkampanje hvor du kan gjøre et kupp på garderobe hos alle våre forhandlere landet over. Velg blant ekstra matte overflater, fleksibel innredning og sett sammen din personlige garderobeløsning uavhengig av hvilket rom som trenger oppbevaring. Hele forhandler-kolleksjonen er på kampanje fra 20. juni til 14. august.

▬▬▬

Oppsøk din nærmeste forhandler og få hjelp til å tegne opp gardererobeløsning akkurat slik du ønsker den

https://www.langlo.no/kundesenter/forhandlere

Langlo Titan - Volcanic Black XT
Langlo Titan, her vist i Volcanic Black XT som gir en lavreflekterende og ekstra matt overflate med slitesterk tekstur som er motstandsdyktig mot fingeravtrykk. (Foto: Langlo AS)

Plass til alt og alle

Vårt mål er å skape gode rammer i hverdagslivet ved å utvikle oppbevaringsløsninger som gir hjemmet ditt funksjon og hjelper deg til en oversiktlig hverdag. Våre garderober er ingenting uten de som bruker dem. Ingenting uten familiene som fyller de opp, eller alle eiendelene som har sin faste plass. Vi heier både på de som sorterer tingene sine møysommelig i et oversiktlig system, og de som hiver eiendelene i en skuff for å holde gulvet ryddig. Det viktigste er at du vet hvor det er til neste gang du skal bruke det. La deg inspirere og finn løsningen som passer perfekt til ditt interiør og dine behov.

▬▬▬

Når du skal bygge din egen skyvedørsgarderobe får du god hjelp hele veien fra vårt prisvinnende kunde service team. Den beste måten å starte på er å ta turen til tegnebrettet på Langlos nettsider. Dette er en enkel måte å skreddersy skyvedørsgarderoben din på. Det er bare å trykke start, så er du i gang. Du kan være så kreativ du ønsker, og velge type og stil du vil ha på innredning, fronter og farger. Alt ligger klart i tegneprogrammet. Mål opp din oppbevaringsplass og fyll inn målene i tegneprogrammet Langlo Designer. Når du er ferdig kan du legge inn bestilling direkte til våre forhandlere.

▬▬▬

Vi har også egen nettbutikk med et annet utvalg enn forhandler kolleksjonen. På nettbutikken selger vi kun modellen EDGE, og kan også der tilby sommersalg med 20% rabatt på fronter, innredningspakker, tilbehør og sidevegger. Vi produserer alt selv på Stranda i Sunnmøre og har kort leveringstid.

https://www.langlo.store/nb-no

Langlo titan - Crystal White
Velg en nøytral, strøken og behagelig overflate med Crystal White XT! (Foto: Langlo AS)

100 år med nyskapning

Langlo er en stødig produsent av måltilpasset garderobe med selvstendig produksjonslinje og innovative løsninger. I over 100 år har vi vært en tradisjonsbærer for norsk møbelindustri og holder fortsatt fast ved våre forfedres mantra; Alltid skreddersydd etter folkets ønske og behov.

I likhet med årringene på et gammelt tre kan du følge sirklene i Langlos historie mer enn 100 år tilbake. Alt vi gjør er forankret i denne tidslinja som forteller historien om våre stolte familieverdier og håndverkstradisjoner. Som landets eldste leverandør av norskprodusert garderobe fyller vi hjem fjern og nær med måltilpassede og smarte oppbevaringsløsninger.

Peder K. Langlo møbelfabrikk
Retthøvel og dimensjonshøvel var viktige maskiner for plateproduksjonen i starten. Her ser du Peder K. Langlo i aksjon på sin første møbelfabrikk.