Langlo Inspirasjon | Garderoben der generasjoner møtes!

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO

Garderoben der generasjoner møtes!

Hverdagen skal leves med plass til alt og alle. I flere tiår har Langlo sørget for garderobeløsninger som gir deg plass til alt du trenger i de forskjellige epokene av livet. I over 100 år har vi sørget for å bære tradisjonen videre og laget nye historier rundt i de tusen hjem hvor egne tradisjoner skapes.

Langlo er med sine 102 år, norges eldste leverandør av norskproduserte garderober. Omringet av et av verdens vakreste naturområder på Sunnmøre har vi foredlet og videreutviklet skyvedørskonseptet for å kunne levere det beste innen garderobe og innredning i møbelkvalitet. Som en tradisjonsbærer i norsk møbelindustri med et århundre av innovasjon og entreprenørskap bak oss, er vi stolte over å produsere garderobeløsninger som blir levert over hele landet uten å gå på akkord med våre forfedres mantra; - Alltid skreddersydd etter folkets ønske og behov.

Safir

Vaskerommet er det viktigste rommet i mange hjem, og med Langlo Safir kan du kan raskt og enkelt lage din egen løsning for vaskemidler, rengjøringsutstyr, skittentøy og rene klær som må tørkes. Skyvedørsmodellen er kjent for sin gode kvalitet, slitestyrke og at den varer lenge. Dette er mye på grunn av de kraftige og stabile aluminiumsprofilene som blir brukt til omramming. Den tidløse skyvedørsmodellen er fleksibel i form og farge, og gir deg store valgmuligheter i det visuelle uttrykket. Safir har også funksjonelle fordeler som gjør den tilpasningsdyktig og godt egnet i de fleste interiør, enten du trenger oppbevaring på vaskerommet, badet eller soverommet.

Bestill din garderobeløsning innen 10. oktober og få gratis hjemlevering, samt høst-rabatt hos din lokale byggvareforhandler!


▬▬▬

https://www.langlo.no/kundesen...

Langlo safir vaskeromsgarderobe
Si hei til funksjonelle fordeler med Langlo Safir.

Retro

Oppbevaring skal være funksjonelt men også stå i stil med ditt øvrige interiørdesign. Retro-modellen fra Langlo kombinerer historisk autentisitet og uttrykk med funksjon og personlighet. Måltilpassede skyvedører i møbelkvalitet med gripeprofil, topp- og bunnskinner i aluminium. Denne modellen leveres som en-, to- eller tresporsløsning med gulvgående dører og utenpåliggende hjulbeslag. Se vårt spennende utvalg av fyllinger!

Bestill din garderobeløsning innen 10. oktober og få gratis hjemlevering, samt høst-rabatt hos din lokale byggvareforhandler!

▬▬▬

Her kan du designe din egen garderobe:

https://www.langlo.no/tegneprogramBli inspirert til å skape din egen stil!

Titan

Velg et moderne og slitesterkt uttrykk med Langlo Titan. De brede og stramme linjene gir den et stilig utseende, samtidig som den kraftige omrammingen gir deg et godt grep. Titan skyvedører er laget for å vare lenge og leveres med forskjellige inndelinger hvor feltene blir delt med flate sprosser. Dette er gulvgående dører som har hjulbeslag med kulelager og avsporingssikring.

Velg et moderne og slitesterkt uttrykk med Langlo Titan.

Langlo Designer

Med Langlo designer kan du tegne og bestille din drømmegarderobe hjemmefra. Dette gir deg en unik mulighet til å visualisere prosjektet ditt før du starter. Det beste er at du kan velge utseende og sette sammen din egen løsning basert på målene du har tatt hjemme. En Langlo-garderobe er produsert slik at du kan gjøre monteringen selv og er tilpasset målene du sender inn. Hver garderobe leveres med et notat som henviser til QR-kode for monteringsveiledning. Slik går du frem:

1. Mål opp rommet ditt hjemme

2. Velg overflate, modell og visualiser prosjektet i tegneprogrammet vårt

3. Finn din nærmeste byggvareforhandler og legg inn bestilling

4. Få varene levert på døra og sett i gang