Langlo Inspirasjon | Skap et hjem hvor du kan hente energi og være i…

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO
Langlo Topaz, 3 dører med 4 like felt. Omramming i Hvit NCS S 0500 N, felt/fylling i Lakkert eik med liggende finér-retning. Tresporsløsning i topp- og bunnskinne.

Skap et hjem hvor du kan hente energi og være i balanse

Sommeren har kommet og de lyse timene gir oss fornyet energi til å kaste oss over flere kreative prosjekter. Bestill din nye garderobeløsning fra Langlo innen 4. august og få gratis hjemlevering.

De tusen hjem består ikke lenger bare av et sted hvor mannen kan trekke seg tilbake, kvinnen har også sin egen plass. Et fristed hvor hun kan finne til ro og være seg selv. Skap et hjem hvor du kan hente energi og være i balanse.

Oppbevaring skal være funksjonelt men også stå i stil med ditt øvrige interiørdesign. Langlo kombinerer historisk autentisitet og uttrykk med funksjon og personlighet. Sett sammen din egen WalkIN-garderobe fra vegg til vegg og gulv til tak med tegneprogrammet vårt. Vi tilbyr et rikt utvalg av tidløse kvaliteter med moderne funksjoner og skandinavisk enkelthet.

Sett sammen din personlige WalkIN-garderobe fra vegg til vegg og gulv til tak.

Optimaliser strukturen i din hverdag!

I sortimentet til Langlo finnes også en rekke smarte og elegante løsninger spesielt utviklet for menn. Vi kan tilby herregarderobe med funksjon, form og karakter som gir deg muligheten til å skreddersy etter eget behov og samtidig frigjøre mere plass hjemme. Den moderne mannen trenger en stor garderobe, og heldigvis finnes det flere måter å utnytte plassen og samtidig få god oversikt.

I kolleksjonen har vi blant annet nedtrekkbar garderobestang til skjorter, uttrekkbart oppheng til bukser, oversiktlige hyller og kroker til slips og belter. Vi har også LED-belysning av beste kvalitet så du kan få maksimalt utbytte av garderoben og finne raskt frem til dine eiendeler. En skyvedørsgarderobe fra Langlo kan tilpasses i utførelse og størrelse, slik at vi kan etterleve alle behov i et hvert hjem. Samtidig finnes det mange smarte detaljer å velge mellom av innredning og tilbehør.

Langlo Topaz i sortmalt eikefinèr

Et århundre med nyskaping!

Langlo er med sine 102 år, norges eldste leverandør av norskproduserte garderober. Omringet av et av verdens vakreste naturområder på Sunnmøre har de foredlet og videreutviklet skyvedørskonseptet for å kunne levere det beste innen garderobe og innredning i møbelkvalitet. Som en tradisjonsbærer i norsk møbelindustri med et århundre av innovasjon og entreprenørskap bak seg, er Langlo stolte over å produsere garderobeløsninger som blir levert over hele landet landet uten å gå på akkord med deres forfedres mantra; - Alltid skreddersydd etter folkets ønske og behov.

Topaz, 2 dører med hel fylling i lakkert bjørk. Flexiseksjoner/​møbelinnredning, flexi i hvit utførelse. Kombinasjon mellom skuffer, trådkurver, hyller og garderobeoppheng.

Langlo designer

Med Langlo designer kan du tegne og bestille din drømmegarderobe hjemmefra. Dette gir deg en unik mulighet til å visualisere prosjektet ditt før du starter. Det beste er at du kan velge utseende og sette sammen din egen løsning basert på målene du har tatt hjemme. Dette programmet er foreløpig kun kompatibelt med Windows, men er du en Apple-bruker kan du sende inn mål og ønsker, så tegner vi en løsning for deg. Start planleggingen av din nye garderobe her!

▬▬▬

Langlo | Kom i gang