Langlo Inspirasjon | Innredningen som får barna til å holde orden

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO
Langlo innredning for barnerom

Innredningen som får barna til å holde orden

Tenk om du ikke lenger trengte å mase på barna om å rydde leker og klær. Vel, å trylle kan vi heller ikke i Langlo, men det vi er gode på er tilrettelegging for ryddige rom.

Funksjonalitet er viktig

Når ryddingen blir tungvint, utsetter vi det. Slik er det for våre barn også. Det er viktig å huske at det som er funksjonelt for deg som voksen ikke nødvendigvis er funksjonelt for barna. Innred barnerommet på barnets premisser. Tenk på plassering av komponenter, hvordan gjør vi det enkelt for barnet vårt å bruke dette skapet?

Barnas rom

Hva er viktig for barna våre når det kommer til deres rom? Jo, at de har muligheten til å leke der, og at lekene er lett tilgjengelige. Skyvedører er plassbesparende, og hos Langlo får du de i akkurat den høyden du måtte ønske. En oppbevaringsbenk er fin og praktisk til oppbevaring av leker. Det blir lett å holde orden ved å legge ting på plass og lukke dørene. Samtidig kan en oppbevaringsbenk brukes som nattbord om man plasserer den inntil sengen. Frontene får du i forskjellige farger og om du vil ha en spesiell farge maler vi dørene slik du ønsker.

Oppbevaring av klær

Hvordan ønsker du å oppbevare klærne til barna? Skal de henge eller brettes? Jentene har kjoler som skal henge fint, mens gutter har dress og skjorte. Det er viktig å prioritere plassering av hverdagsklær nede i skapet slik at det er lett tilgjengelig. Truser og sokker tar seg bedre ut i skuffer, mens bukser ligger fint i åpne hyller. Gjør det enkelt for barna å finne frem i sin egen garderobe.

Hvordan bestille

Du kan tegne dine løsningerPC hjemme i sofaen eller kontakte en av våre forhandlere. Send din tegning til din nærmeste forhandler for et tilbud i dag.

(Kilde: https://​www​.lan​g​lo​.no/​t​e​g​n​e​p​r​ogram)