Langlo Inspirasjon | Planlegger du å pusse opp soverommet?

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO
Planlegger du å pusse opp soverommet?

Planlegger du å pusse opp soverommet?

Tenker du da som de fleste andre som pusser opp sitt soverom? Hvordan kan vi få mer oppbevaringsplass, uten å utvide størrelsen på soverommet? I så tilfelle så anbefaler vi på det sterkeste at du vurderer å installere en skyvedørsgarderobe fra Langlo.

Mer plass

I tradisjonelle skap med hengslede dører åpnes dørene utover. Med skyvedører så skyves de bare til siden og du sparer enorm mengde gulvplass. Dermed har du mange flere alternativer for møblering når du ikke må ta hensyn til dører som må åpnes utover i rommet.

I Langlo sitt tegneprogram kan du tegne og bestille skyvedørene på millimeter fra gulv til tak, og fra vegg til vegg. Slik utnytter du rommets høyde og bredde til fulle. Vi har også skyvedørsløsninger for rom med skråtak.

Design

Mangfold av designalternativer. I Langlo sin kolleksjon kan du i mye større grad velge forskjellige farger, type overflater, ulike former som passer ditt øvrige interiørbilde enn ved ordinære «klesskap». Klassiske materialer, enkle linjer, trendy eller fargerikt? Sjekk vårt utvalg!

Større romfølelse

Speildører kan gjøre soverommet ditt mye romsligere. Når lys reflekteres fra speildørene, gir den soverommet en mer åpen og luftigere følelse. Interiør influencere har omfavnet våre speildører i sort omrammingsprofil og sorte sprosser – dette blir årets trend i 2020.

Instagram @villahaven254. Langlo Safir i klart speil, sort omramming og sorte sprosser. Dørene er gulvgående og ruller på sorte tresporsskinner. Slik får man optimal tilgjengelighet til innredningen bak da alle dørene kan skyves til en side.

Økt verdi

Å installere en skyvedørsgarderobe øker ikke bare romfølelsen og gir større oppbevaringsplass, den øker også verdien av din bolig. I salgsprospekter for eiendomssalg blir ofte skyvedørsgarderober eller walkin rom fremhevet som et pluss.

Norsk produsent

Langlo AS er garderobeprodusenten mellom høye fjell og dype fjorder, i hjertet av Sunnmøre – Stranda. I over 30 år har vi foredlet og videreutviklet skyvedørskonseptet. Vårt mål er at kunden ikke skal behøve å ty til tilpasninger som medfører saging/kutting eller andre justeringer når man monterer. Alt er ferdig tilpasset etter kundens mål og behov.

Så for å oppsummere hvorfor du skal vurdere en skyvedørsgarderobe fra Langlo – De hjelper deg med å spare plass, de er elegante, stilige å se på og gir verdi til ditt hjem. En original skyvedørgarderobe fra Langlo har kvaliteter som gjør at den varer – lenge! De gir deg den gode følelsen av å ha alt på plass, pent og ryddig!

Foto: Instagramkonto @fjordfiskerenhjem
Foto: Instagramkonto @siri.sorli

Få tegnet din skyvedørsgarderobe

Vi hjelper deg gjerne å tegne din skyvedørsgarderobe. Ta kontakt med oss via messenger, oppgi høyde og bredde og vi er igang! Du vil da få tilsendt et tegningsforslag fra våre flinke garderobeeksperter. 

Snakk med oss her!