Langlo Inspirasjon | Vanskelig å skape smart oppbevaring?

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO
Langlo flexi innredning

Vanskelig å skape smart oppbevaring?

Hvor mye klær har vi egentlig? Hvordan skal vi få oppbevart alt dette på en smart måte? Vi i Langlo har jobbet med oppbevaringsløsninger i over 30 år. Vi hjelper deg med å utnytte plassen på en plassbesparende måte.

I gjennomsnitt har vi nordmenn 359 plagg fordelt på uteklær, inneklær, ytterklær og fottøy. I tillegg kommer klær for friluftsaktiviteter som er ca. 70 plagg *. Alt dette skal oppbevares, og da er det viktig at oppbevaringsløsningen er smart.

Du kan selv tegne din nye oppbevaringsløsing i Langlo Designer, om du har tilgang til PC, og deretter be om et pristilbud fra din nærmeste forhandler som du finner her .

Langlo flexi innredning med grå sidevegg
Langlo møbelinnredning i eik (Foto: Langlo AS)

Hva er smart oppbevaring?

God kombinasjon av dybde, bredde og høyde bidrar til at oppbevaringsløsningen blir smart. Utnytt den dybden du har med innredning på 50- eller 37 cm. Spar dybde ved å bruke skyvedører fra Langlo som ikke krever plass utover i rommet for å åpnes. På denne måten kan våre løsninger plasseres i kriker og kroker som du tidligere ikke har tenkt over. – Under trappen, bak dører eller i smale rom.

Langlo Safir med speil.
Langlo Safir med speil. (Foto: Langlo AS)

Skreddersøm gir unike muligheter

Skreddersøm gir muligheten til å utnytte bredden og høyden i alle dine rom. Ingen rom er like, så derfor har vi heller ikke standardløsninger. Langlo produserer dine nye skyvedører etter millimetermål slik at du får utnyttet plassen fra vegg til vegg og fra gulv til tak. Utnytt plassen helt opp til taket hvor du får ryddet bort sesongklær i praktiske hyller. Tips, plasser heng etter din høyde slik at du enkelt rekker opp. Med dobbelt heng får også barna sitt heng etter sin høyde, og med kroker på stangen blir det enklere for de små å henge opp jakker.

Langlo Slim innredning i hvit og Oak Sanremo 37 cm dybde
Langlo slim møbelinnredning med en dybde på 37 cm (Foto: Langlo AS)

Skyvedører - et visuelt uttrykk

Vi i Langlo er opptatt av at din oppbevaringsløsning også skal bli en del av interiørbilde. Derfor har vi ulike modeller og utforminger for å treffe din personlige stil. Skyvedører helt i taket hjelper å gjemme bort ting som skaper en visuell ro. Om skap ikke går mot vegg gir våre sidevegger i hele 10 ulike utførelser en fin avslutning.

Langlo Topaz med liggende eik utførelse
Langlo Topaz med liggende eik utførelse (Foto: Langlo AS)

Brukermønster

Tenk nøye gjennom ditt brukermønster. Det kan være ulikt på soverom og yttergang. Et tips fra oss er uansett å prioritere åpning og lukking og dermed lysåpning. Med 3 dører og 3 spors skinne blir lysåpning større, og oversikten over innholdet bedre. Alle de tre dørene kan da føres til en side

Langlo AS safir 3 doors triple rails
3 Safir dører med 3 spors skinne


*Fagrapport nr. 2 – 2016 Ingun Grimstad Klepp og Kirsti Laitala – Klesforbruk i Norge. SIFO Forbruksforskningsinstituttet. Høgskolen i Oslo og Akershus