Langlo Inspirasjon | Vi tegner garderobe på dine mål!

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO
Mål opp rommet hjemme og send oss dine mål!

Vi tegner garderobe på dine mål!

Mål opp rommet hjemme og del dine planer med oss. Vi hjelper deg å tegne tilpasset garderobe akkurat slik du vil ha det, og helt uforpliktende gir vi deg innsikt i hvilken løsning som passer best inn hjemme hos deg. Ved hjelp av vårt online tegneprogram så tegner vi din drømmeløsning slik at du kan konsentrere deg om å gjøre de riktige valgene. Sammen kommer vi frem til en skreddersydd løsning som passer dine behov, og gir deg lekker oppbevaring som utnytter rommet ditt optimalt.

Walk-IN garderobe eller oppbevaringssystem til vaskerommet? Tre- eller aluminiumsomramming? Hvit eller svart innredning? Vi vet at valgmulighetene kan være overveldende. Derfor står våre garderobeplanleggere klare med gode råd om hvordan vi kan skreddersy en løsning som passer perfekt inn hjemme hos deg. Enten du trenger smarte oppbevaringsløsninger i gangen, på soverommet eller andre steder i hjemmet; Langlo tilbyr et bredt utvalg av skyvedørsfronter og garderobeinnredning som er tilpasset din romløsning på millimeteren. Garderobene er produsert slik at du kan gjøre monteringen selv og er tilpasset målene du sender inn. Her kan du enkelt fylle inn måla på rommet ditt og få en uforpliktende tegning av ønsket garderobeløsning:

👇🏻

https://www.langlo.no/tegningavminskyvedrsgarderobe

Gi rommet ditt en estetisk forvandling med brede skyvedører fra Topaz. To dører med hel fylling i sortmalt eik

HJEMMEKONTOR

I disse uforutsigbare tider kan det være lurt å forberede seg på fremtiden. Med regjeringens stadige utvidede smittevernstiltak får nordmenn en tøff start på våren, og det anbefales å jobbe hjemmefra for alle som har mulighet. Ved bruk av skyvedører som romdelere kan du tilrettelegge for ditt eget hjemmekontor som du kan åpne og lukke når det passer deg. Å ha en dedikert kontorplass gjør det enklere å holde det private og jobb atskilt, og ved å holde områdene dine separate er det lettere å konsentrere seg om oppgavene. Med de rette romdelerne får du en arbeidsplass som er mer effektiv og det er enklere å jobbe, studere eller drive med hobbyer.

Ved bruk av skyvedører som romdelere kan du tilrettelegge for ditt eget hjemmekontor som du kan åpne og lukke når det passer deg.

ET PERSONLIG HJEM

Det fineste er når møbler ser ut som de er laget spesielt for plassen de står. Dette skaper et rom som er uttrykksfullt, sammenhengende og delikat. Vi ønsker å hjelpe deg og uttrykke identiteten din med vår tilpasningsbare kolleksjon av garderobeløsninger. En løsning som verdsetter effektivitet og funksjon som overordnede prinsipper og gir deg en enklere hverdag. Vår helhetlige tilnærming til utvikling av produktene gir et koordinert utseende der design, farger og materialer alltid passer sammen. For oss handler det om å bistå med å skape et personlig hjem som passer smaken, budsjettet og livsstilen din.

Topaz: To dører med hel fylling i lakkert bjørk. Flexiseksjoner i hvit utførelse. Kombinasjon mellom skuffer, trådkurver, hyller og garderobeoppheng.

GJØR DET SELV!

DIY, do it yourself eller gjør det selv, som vi sier på norsk, har blitt veldig populært innen hjemmeinnredning. En Langlo-garderobe er produsert slik at du kan gjøre monteringen selv og er tilpasset målene du sender inn. Hvis du trenger et nytt prosjekt til karantene-dagene så hjelper vi deg å tegne en løsning som er basert på dine ønsker, og med våre enkle guider for å bygge selv får du fremgangsmåten for hvordan du selv kan gjøre rommet ditt unikt og personlig. Hver garderobe leveres med et notat som henviser til QR-kode for monterings-veiledning. Legg inn en bestilling hos din nærmeste byggvareforhandler og få varene levert rett på døra. Så er det bare å sette i gang.

Langlo Topaz, 3 dører med 4 like felt. Omramming i Hvit NCS S 0500 N, felt/fylling i Lakkert eik med liggende finér-retning. Tresporsløsning i topp- og bunnskinne.
Topaz: Tre dører med fire like felt. Omramming i Hvit NCS0500 N, felt/​fylling i Lakkert eik med liggende finer retning. Tresporsløsning i topp- og bunnskinne.