Langlo Inspirasjon | Kvalitetsløft i din bolig

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO
"mannegarderoben" fra Langlo - Skyvedører og garderobeinnredning i tøff sort utførelse i maskulint interiørmiljø.

Kvalitetsløft i din bolig

En norskprodusert skyvedørsgarderobe med fokus på kvalitet. Langlo har i over 100 år fokusert på innovasjon som hjelper oss med å produsere kvaliteter som gjør at løsningene varer – lenge!

Helt siden 1918 har kjernevirksomhetsideen vår vært å tilpasse møbler og gode løsninger til hver enkel kunde. En skyvedørsgarderobe fra Langlo må gi deg som kunde den gode følelsen av å ha alt på plass, pent og ryddig. Vårt mål er at kunden ikke skal behøve å ty til tilpasninger som medfører saging/kutting eller andre justeringer når man monterer. Alt er ferdig tilpasset etter kundens mål og behov.

Langlo Gemma innredning
Langlo Gemma innredning (Foto: Langlo AS)

Norsk kvalitet design

Farger og materialer er viktig når man designer gode skyvedørsgarderober. Kombinasjonen av overflater med ulike strukturer, former og farger skaper en spennende dimensjon til garderobeløsningen.
Som norsk garderobeprodusent er vi i Langlo opptatt av å følge norske trender. Vi opplever økt etterspørsel på sort trestruktur og speildører med sorte sprosser. Naturens linjer skaper liv og struktur i moderne hytter og hjem. Harde materialer mot myke gir et flott, spennende og personlig preg.

Våre norske designedører med kraftig omramming i massiv heltre – Langlo Topaz. En skyvedørsgarderobe med kvalitetsfordeler du utvilsomt vil sette pris på. De proporsjonale linjene med kraftigere omramming og sprosser gir den ikke bare et stilig utseende - de gjør også at modellen passer utmerket til begrepet skandinavisk interiørdesign.

Langlo Topaz i sortmalt eik
Langlo Topaz i sortmalt eik (Foto: Langlo AS)

Økt verdi

Å installere en skyvedørsgarderobe øker ikke bare romfølelsen og gir større oppbevaringsplass, den øker også verdien av din bolig. I salgsprospekter for eiendomssalg blir ofte skyvedørsgarderober eller walkin rom fremhevet som et pluss.

Sort preget Langlo flexi innredning
Sort preget Langlo flexi innredning (Foto: Langlo AS)

Få tegnet din nye garderobeløsning

Vi hjelper deg gjerne med å tegne en uforpliktende garderobeløsning. Send inn dine mål og ønsker til oss på Messenger eller i vårt skjema her.
Vi gleder oss til å høre fra deg!