Langlo Inspirasjon | Designet for å passe inn i et hvert hjem!

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO
Entréen skal både ønske gjestene dine velkommen og romme et hav av jakker og sko. Da er det viktig å tenke på funksjonelle og plassbesparende løsninger.

Designet for å passe inn i et hvert hjem!

Vi bryr oss ikke om rommet ditt er for lite eller stort, høyt eller lavt, trangt eller bredt. En Langlo garderobe er designet for å passe til den plassen du har, sånn at du kan få maksimalt utbytte av kvadratmeterne

Hever hverdagen

Det er de små tingene som skaper et hjem. Gleden i det personlige interiøret eller favoritt-løsningene som hever hverdagen. Kolleksjonen fra Langlo er designet for å passe inn i et hvert hjem, uavhengig av størrelse eller behov. Vårt mål er å skape gode rammer i hverdagslivet ved å utvikle oppbevaringsløsninger som gir hjemmet ditt funksjon og hjelper deg til en oversiktlig hverdag. La deg inspirere og finn løsningen som passer perfekt til ditt interiør og dine behov.

▬▬▬

Er du usikker på hvordan du skal komme i gang? Ingen problem, våre flinke garderobeplanleggere hjelper deg med inspirasjon, tips og råd på veien. En Langlo-garderobe er produsert slik at du kan gjøre monteringen selv og er tilpasset målene du sender inn. Send oss dine mål og få et uforpliktet forslag!

https://www.langlo.no/tegninga...

Hverdagen skal leves med plass til alt og alle. I flere tiår har Langlo sørget for garderobeløsninger som gir deg plass til alt du trenger i gjennom de forskjellige epokene av livet.

Få en god start på året i et ryddig hjem

Hverdagen er i ferd med å innhente oss etter ferien og mange nye ting har funnet veien inn gjennom døra etter julefeiringen. Gi det nye året en god start med noen enkle grep og et oversiktlig system. Der mange har nyttårsforsetter om å trappe opp treningen og leve sunt, er det nye året en vel så god anledning til å renske opp skikkelig hjemme. Alle har godt av orden rundt seg, og et gjennomtenkt system sparer en samtidig for mye frustrasjon og forsinkelser i en hektisk hverdag.

Finn en fast og logisk plass til alt i hjemmet. Da blir det lettere å legge ting tilbake etter bruk, og man unngår at ting ligger og slenger.

Sett hjemmet ditt i system

Samtidig som mange av oss drukner i ting, søker stadig flere etter en mer bærekraftig livsstil, og mange ønsker å redusere forbruket. Derfor er vi vel så avhengig av å ha et meningsfylt system for tingene, som av tingene i seg selv. En Langlo-garderobe er en investering i kvalitet og funksjon, og den varer lenge. Det som skiller oss fra andre garderobeleverandører er at våre produkter kan endres og tilpasses i utførelse og størrelse, slik at vi kan etterleve alle behov i et hvert hjem. Samtidig finnes det mange smarte detaljer å velge mellom av forskjellige innredninger og tilbehør slik at en kan skreddersy garderoben etter eget ønske. Dette gir oversikt og plass til alle eiendelene dine så en slipper å kaste. Med dagens utvikling så trenger vi å få ned materialforbruket og gjenbruke samt dele mye mer. Derfor trenger man et smart oppbevaringssystem for å ta vare på alle eiendelene til neste generasjon skal bruke de.

▬▬▬

Her kan du designe din egen garderobe hjemmefra

https://www.langlo.no/tegneprogram

Visste du at Langlo har vært medlem av Grønt Punkt i snart 20 år, og tar ansvar for innsamling og gjenvinning av emballasjen på våre produkter.

Husk å levere tilbake emballasjen

Kildesortering av emballasje reduserer forbruket av råstoff og gir oss anledning til å benytte materialene flere ganger. På den måten sparer vi kloden for ressurser og energi, og ikke minst så reduserer vi utslippene av CO2 og miljøgasser. I Norge har vi en høy grad av gjenvinning og resirkulering av emballasje. Hvert enkelt bidrag er avgjørende og det er nettopp din innsats som gjør at vi er blant de flinkeste. Takk for innsatsen og fortsett med dette!

▬▬▬

NB: Systemene for både innsamling og gjenvinning av emballasje varierer fra kommune til kommune. Ta kontakt med med din kommune for detaljer om ordningene på ditt hjemsted og/eller gå inn på www.sortere.no for nærmere informasjon.