Langlo Inspirasjon | Skandinavisk design med dype røtter i norsk…

SKAPER LØSNINGER

LANGLO.NO
Langlo Safir

Skandinavisk design med dype røtter i norsk møbelindustri

Mål opp og legg planer for et smart oppbevaringssystem til klær og utstyr for alle aktiviteter. Det beste er at du får full oversikt og vet hvor alt ligger til neste gang. Langlo tilbyr måltilpassede og smarte garderobeløsninger for maksimal utnyttelse av kvadratmeterne. La deg inspirere og finn løsningen som passer perfekt til ditt interiør og dine behov.

100 år med nyskaping!

Langlo er med sine 103 år, landets eldste leverandør av norskproduserte garderober. Vi har kontinuerlig foredlet og videreutviklet skyvedørskonseptet for å kunne levere det beste innen garderobe og innredning i møbelkvalitet. Som en tradisjonsbærer i norsk møbelindustri er vi stolte over å produsere garderobeløsninger som blir levert over hele landet uten å gå på akkord med våre forfedres mantra; Alltid skreddersydd etter folkets ønske og behov.

▬▬▬

Årets siste kampanje hos Langlo er nå i gang med kampanjerabatt på hele kolleksjonen. Legg inn bestilling innen 06. desember så får du den levert før jul. Her finner du din nærmeste forhandler.

👇🏻

https://www.langlo.no/kampanjehosvreforhandlere

Hjørneløsning med Topaz skyvedører og møbelinnredning. Topaz 4, dører med hel fylling i sormalt eik og klart speil. Integrert LED-lys i toppskinne.

Belysning

Ta garderoben opp et par hakk med Langlos dimbare LED belysning. Hos oss finner du belysning av beste kvalitet slik at du kan få maksimalt utbytte av den nye garderoben din. Når du først har lagt ned masse innsats for å lage et ryddig system, så er det fint med belysning inne i skapene for å se alle valgmulighetene dine. Vi har en egen kolleksjon med belysning som er designet for å gi optimalt resultat hvor det er tatt hensyn til design, plasseringsvennlighet og at det skal være rikelig med lys til å finne fram til dine eiendeler.

Utform din drømmegarderobe på en kreativ, stemningsfull og energieffektiv måte. Produseres på mål med mulighet for å koble på flere lysprodukter til samme kilde.

▬▬▬

Skuffelys - LED med bevegelsessensor

Lyslist 45° - LED med dimmer

Garderobestang med innebygd LED lys, dimbar

Toppskinne med innebygd LED lys, dimbar

https://www.langlo.no/belysningDekk hele veggen! Fra gulv til tak, og fra vegg til vegg med Langlos garderobeløsninger.

Finérte overflater

Langlo kan nå tilby en utvidet serie av finérte overflater med et dekorativt utseende som bare ekte finér kan gi. Sjekk ut nyheten eikefinér hvittonet

▬▬▬

Bladfinéret skjæres av de beste trestokkene, noe som fører til en spennende og variert tekstur, samt en førsteklasses kvalitet. Eikefinér hvittonet er nå klar for bestilling i tegneprogrammet Langlo designer sammen med eikefinér lakkert, eikefinér sortmalt, bjørkefinér lakkert og øvrige.

▬▬▬

Her kan du designe din egen garderobe!

👇🏻

https://www.langlo.no/tegneprogram

Sjekk ut nyheten eikefinér hvittonet!